Laerskool Burgersdorp

EERSTE SKOOLDAG…

Vir 40 graad 1’s het die langverwagte dag van die “groot” skool uiteindelik aangebreek!  Splinternuwe skoene, skoolrok, hemp, broek (wat hier en daar nog bietjie groot is), hare netjies, blink ogies, het hulle “aangemeld vir diens”!

 

Daar is 23 seuns en 17 dogtertjies wat verdeel is in twee klasse – by juffrou Rozanne en juffrou Tilla.

 

Laerskool Burgersdorp heet hierdie spesiale groepie leerlinge welkom en glo dat die sewe skooljare by ons, baie gelukkig en opwindend sal wees.  Ook aan elke ouer (veral dié wat hul oudstes gebring het), welkom by ons – ons weet dat julle gou deel sal voel van die “skool-familie”!

 

Dit was ook ‘n eerste dag vir ‘n paar nuwe leerlinge wat van ander skole by ons aangesluit het.  Baie welkom ook aan hulle en hul ouers.